Aan- en verkoop

Aankoop
Bij de aankoop van een woning dient de prijs kwaliteitverhouding in balans te zijn. De prijs wordt mede bepaald door de type woning, gemeente en locatie, de staat van onderhoud, aantal m2 en luxe zaken als keuken, badkamer, vloer en etc.

Een woning dient u aan te spreken, omdat u doelbewust op die specifieke plek in die specifieke woning wilt wonen. En dan natuurlijk vaak voor een lange tijd.

We coachen u bij het maken van uw keus hiertoe en begeleiden u tot aan de levering door de notaris. U betaalt ons 1% exclusief BTW van de aankoopsom voor onze diensten.

We willen dat u blij bent met de aankoop en met veel plezier zult wonen.

Verkoop
Bij de verkoop van een woning wordt de verkoopprijs mede bepaald door de type woning, gemeente en locatie, hoe gewillig de plek is, openbare voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, groen), de staat van onderhoud, aantal m2, zaken als keuken, badkamer, vloer, garage en tuin.

U dient er zorg voor te dragen dat de woning de potentiele koper aanspreekt. Want andere zaken als het te besteden budget, type woning, gemeente en de locatie heeft men reeds van te voren een keuze over gemaakt.

De koper koopt zeker- en duurzaamheid. Een in goede staat verkerende woning en van vele gemakken (woongenot) voorzien, is altijd interessant.

We coachen u bij het verkoop klaar maken van de woning en begeleiden u tot aan de levering door de notaris. U betaalt ons 1.5% exclusief BTW van de verkoopsom voor onze diensten.

We willen dat de woning voor een goede prijs en snel wordt verkocht.